HAKKARİ / DERECİK - Gelişen Köyü Ortaokulu

Gelişen Köyü Ortaokulu

GELİŞEN KÖYÜ GELİŞEN SK. SELİM TUNÇ SİTESİ NO 1 İÇ KAPI NO 1 DERECİK/ HAKKARİ
Vizyon
Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini,toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak,çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
Misyon
Çağdaşlığın,teknolojinin,toplumsal yardımlaşmanın,milli değerlerin egemen olmasını sağlamak,toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve üretici düşünebilecek insanlar yetiştirmek,çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmedeneğitim almalarını sağlamaktır.
Başarılar
Yıldız Erkekler Voleybol Birincilik Ödülü,Yıldız Erkekler Voleybol İkincilik Ödülü,Yıldız Kızlar Voleybol Birincilik Ödülü,Yıldız Kızlar Voleybol Üçüncülük Ödülü
Öğretim Şekli :İkili Öğretim (Sabah Grubu)
Kalorifer Kullanılmaktadır